Cum alegeti masina de cusut

masina de cusut singer

Despre masina de cusut, cum se alege si cati bani sa dati pe ea exista o multitudine de sfaturi, de solutii, rețete, cum doriți să le spuneți… Sunt așa numitele tips & tricks, englezisme care au devenit deja banalități în exprimarea de zi cu zi. Sa revenim, totusi, cum se alege o masina de cusut? Probabil ca raspunsul este o alta intrebare:ce vreti sa faceti cu ea?

In functie de treaba pe care vreti s-o faceti cu acesta masinarie veti fi in stare sa dati singuri raspunsul. Va putem sugera insa trei categorii de raspunsuri, iar toate se sprijina si in pretul unei masini de cusut, preț care va juca si el un rol important in decizia dvs.

Masini de cusut ieftine

Cand spunem ieftine nu ne referim neaparat la masini de cusut de „unica folosință”, cum spun croitorii despre chinezisme sau „no name-uri”. Evident, o masina de cusut facuta pe vapor poate fi si ea de folos. Pana se strica. Atunci veti constata ca daca nu exista service, daca piesele sunt din plastic, ati dat banii prea usor.

O masina de cusut ieftina, in sensul acestui text, este cea care ajunge pe undeva pe la 600 de lei. Spunem ca este ieftina pentru ca face relativ putine lucruri. Adica sa va cumparati o astfel de masina daca n-aveti de gand sa lucrati prea mult si chestii prea complicate. Asa, de 2-3 ori pe luna, scurtati niste pantaloni, o draperie, sa nu ziceti ca nu coaseti…

O masina de cusut din aceasta gama poate fi, de exemplu, chiar și modelul Brother Little Angel. Este considerata a fi una dintre cele mai reușite masini ale celor de la Brother.

Urmatoarea etapa: masina de cusut evoluată!

Evoluata, dar nu intr-atat incat sa ia decizii in locul dvs, probabil acest lucru inca nu-l face nicio masina de cusut. Dar deja stie sa faca niste operatii deosebite. Adica este o unealtă care face cusaturi in zig-zag si le puteti ajusta. Pot fi cusute materiale mai groase sau mai subtiri. Este masina de cusut care sta la pândă, parcă vă împinge de la spate să treceți la nivelul profesionist…

atelier de croitorie

Masina de cusut care deja stie destul de multe si te ajuta… costa pe undeva pe la 600-1000 de lei. Sunt mai multe modele, iar daca ne solicitati ajutorul va putem da solutii. Tot ce trebuie sa retineti este ca luandu-va ceva de o astfel de calitate veti progresa enorm. In sensul ca veti fi in stare sa faceti lucruri dragute, cu care să nu vă fie jenă să ieșiți în lume.

Alegeti o masina de cusut Minerva si veti fi multumita.

Masina de cusut inteligenta

Cu o masina de cusut din aceasta categorie intrăm în lumea celor care sar de la hobby la profesionism. Creațiile dvs. vor avea o calitate sporită, iar cu puțin efort hăinuțele vor arăta ca la magazin. O astfel de masina de cusut va avea pretul peste 1.000 de lei.

Dacă veți achiziționa o jucărie de acest gen înseamnă că veți putea coase cu ac dublu, materiale suprapuse, iar numărul de cusături devine deja impresionant.

Masina de cusut Toyota s-ar putea să vă mulțumească pe deplin.

Cum se transforma ideile in business

Cât de scumpă este o astfel de mașină de cusut, câți bani puteți să dați pe ea? Limita este cerul. Cât plătiți atât primiți. Dar deja de la aceste prețuri întâlnim mașini de cusut care și brodează. Adică le dați o imagine de pe calculator și ea-și face treaba.

Masina de brodat insa este oarecum o alta specie. Tot masina de cusut este, dar vom vorbi despre ea in textele noastre viitoare.

Contactati-ne pentru Informatii si sugestii despre alegerea unei masini de cusut